iklan

Followers

Pages

Wednesday, 22 June 2011

Apa Wordless Wednesday ni?

Ketinggalan aku dengan Wordless Wednesday ni... faham pun tidak. Dah banyak kali aku tengok depa buat entry ni.

Dunia aku tak boleh nak 'wordless'. Riuh memanjang. Ada aje yang aku nak ceritakan kat semua orang. Rasanya hubby aku pun tak faham apa dia Wordless Wednesday ni. Kalau sekejap je sunyi oklah kot tapi kalau seharian tu tak sangguplah pulak.

Wordless Wednesday Hanis Azla ni sooooooo cuteeeee! Se'cute' pasangannya yang mengirimkan email buatnya. Pasangan yang sangat cute!

Makna yang sangat mendalam tapi cute :

6 comments:

farahin nasir said...

camne wordless nie kalo ade jer word?? hahaha.. ape la akak nie.. kelaka la.. :)

JOM LAYAN WORDLESS WEDNESDAY!

Suara Kalbu said...

Kak Liza...

Macam ada instinct yang sama je kita hari ini.

Ida tengok banyak org duk jadi trend buat entry tajuknya "wordless wednesday".

Puas ida duk garu kepala benda apa wordless wednesday ni. Nak kata wordless macam panjang berjela juga dia punya entry hihihi

mas saari said...

letak gambar je kak...takyah cite panjang2! hehehehe

Muhammad Burn said...

satu fenomena yg dicipta blogger kot. terpulang nak ikut ke x.

ummiross said...

Lot of words...hehe.
By the way n3 Hanis tu memang sweet..

-Sara- said...

ehehe..yelah kak iza..sara pn dh bace entry kak hanis tu tdi..comel kan! ;)