iklan

Followers

Pages

Tuesday, 21 June 2011

Suntikan semangat buat ibu tunggal

Dalam banyak-banyak kempen Churp-churp, aku paling tertarik dengan kempen Persona kali ini dengan kata-kata "Persona sememangnya lebih sempurna". Ada tiga orang yang dipilih sebagai duta dari DJ radio kesemuanya iaitu Jack Lim, Lin Suria FM dan AAnantha.


Aku ingin tahu apa yang best dengan Persona kerana ada seorang kawan aku punya tiga buah kereta Persona yang dipandu oleh suaminya, anaknya dan dirinya sendiri. Dia sendiri suka promote dengan aku "Liza, kalau nak tukar kereta belilah Persona! Akak suka, tak banyak masalah!". Memang nak juga, budget yang belum ada lagi.

Dalam ketiga-tiga duta ini sudah tentulah aku klik DJ Lin Suria FM di Find Out More. Mula-mula suka dengar suaranya yang sedap. Dah nama pun DJ, tentulah lunak aje suaranya. Tapi bila aku jenguk satu persatu videonya, hati aku turut sebak dengan segmennya bersama ibu tunggal. Tiba episod 3, air mata pun dah menitik juga! Alahai sensitif benor!

Luangkan sedikit masa melihat isi segmen tajaan Persona ini di SINI.

BERAT MATA MEMANDANG, BERAT LAGI BAHU YANG MEMIKUL

5 comments:

ZWAN SABRI said...

for me, Ibu tunggal adalah wanita yang gagah.. ;)
owh, kereta Persona best ek? tp rasanya, Myvi baru Lagi Best! HEHE

MySuaraBlog: Amaran Kepada Wanita Mengandung!

diana said...

saya pun tengah tunggu perona gak ni..
hehehhe..
bukan saya punye tapi adik ipar punye..
suami beli untuk adik ipar..
dia banyak tolong kami masa susah dulu..:p

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Adik saya baru aje menjadi ibu tunggal.. Suami kahwin lain dgn janda anak 11.. dan dia kini menjadi suami ke lima kepada janda tu.. mmg sedih melihat mereka.. namun dia yakin ada hikmah disebaliknya... insyaallah...

farahin nasir said...

sensitip akak nie yer..
doakan dieorg tabah n kuat.. :)

CERITERA KISAH

syiela said...

moga kempen sebegini akan menaikkn semangat kepada ibu2 tunggal di luar sana