iklan

Followers

Pages

Wednesday, 8 June 2011

Suka blogwalking?

Moga ikatan persahabatan sesama insan semakin baik dan harmoni

Bloggers mana suka buat blogwalking (BW)?
Aku bagi korang senarai blog yang sudi menerima kunjungan korang dan sedia menerima kritikan membina dari korang. Walaupun belumlah lagi berhari raya tapi umpama 'open house' yang sudi berkenalan dengan senang hati. Kena baca apa pesanan tuan tapak senarai dulu kat sini :


Ada 193 blog tersenarai!!

10 comments:

farahin nasir said...

assalamualaikum.. yerr.. sy sngatlah suke berbelog walking.. heee..

:)

Liza @ Adzriel AB said...

farahin nasir : he..he.. mcm jogging gitu.

Papa Mifz said...

melalui BW boleh naik kan traffic kan...;)

a kl citizen said...

BW bila ada masa terluang macam sekarang sbb cuti sekolah... kalau tidak payah

Liza @ Adzriel AB said...

Papa Mifz : insyallah.. kena rajin juga

a kl citizen : dah cikgu... nak wat camner. tima kasih coz sudi jenguk sini cuti2 sekolah ni.

Liza @ Adzriel AB said...

Papa Mifz : insyallah.. kena rajin juga

a kl citizen : dah cikgu... nak wat camner. tima kasih coz sudi jenguk sini cuti2 sekolah ni.

diana said...

kalau tak join segmen boleh kritik2 jugak tak kak..??
saya suka komplen2 ni..
heheheh

Haffiz MohdNoor said...

blogwalking guna bloglists abg ben senang hehhehehe..

jeBateja said...

den suka...tapi kesibukan keja kilang membataskan nya kak.....uhukz....uhukz

Hanis Azla said...

klu ada masa tu mmg suka juga BW..