iklan

Followers

Pages

Monday, 6 June 2011

Terlepas gangster tu malam ni!


Gambar aku curi kat SINI

Tak dapat nak tengok cerita gangster dalam JUVANA malam ni. Tiba-tiba aje kepala aku sakit. Spoil betul! Tak mengapalah, nak buat macam mana. Jengahlah blog pelakon utamanya Zahiril Adzim yang berlakon sebagai Daim. Aku suka baca blog dia.

Terima kasih pada mereka yang sudi menjemput dan menerima aku untuk bertukar link dalam segmen Ben Ashaari INI. Nama-nama blog yang telah bertukar link ada aku letakkan di side bar dengan tajuk blog list SEGMEN BEN ASHAARI.

Bolehlah korang jenguk-jenguk blog list baru aku ni. Mereka ni memang rajin berkarya dalam blog. Moga dunia berblog menjadi lebih meriah dan harmoni.

Aku dah makan ubat dan nak tidur awal.... he..he.. kononnya! Kalau dah ada baby ni, lambat le nak tidur lena. Sabar-sabarlah ye! Baby pun tak berapa sihat... esok aku citer ye..!

5 comments:

ummiross said...

Selamat beradu, semoga esok bangun dengan segar...

diana said...

selamat beradu kak..
dodoi2 sikit baby tu tidur la dia..:)

a kl citizen said...

semoga cepat sembuh sakit kepala tu... selamat berehat

tia @ Ini Kisah Tia said...

oh ibu dan anak sakit ? uish , jaga diri elok2 noh ..

Entri Apa Ni?
Dah Check Harga Blog Korang?

Milo Ais said...

semoga cepat sembuh....