iklan

Followers

Pages

Monday, 27 June 2011

Trans Studio Theme Park, Bandung



Wah! Theme Parknya macam berada di LA & New York, tapi wajah-wajah yang mengunjungi tentunya ramai dari Asia. Teruja tengok TV3 memaparkan tentang Trans Studio Bandung, sebuah taman tema terbesar di dunia. Hebat tu! Di Bandung, Indonesia yang tak jauh pun dari negara kita Malaysia.

Gambar-gambar search dari Google... dapat tengok di TV je. Sesiapa yang pernah pergi bolehlah buat entry pasal ni. Aku nak juga tahu lebih dalam lagi. Jangan lupa share linknya dengan aku kat ruang komen entry ni.

Bolehlah terjah official websitenya : http://www.transstudiobandung.com

7 comments:

Hanis Azla said...

tgk gambar pun dah rasa excited.. bilalah dpt sampai ke sana agaknya yer..

Daddy Ziyyad said...

yep, pagi tadi sempat tgk kat TV3...
bertambah tempat yg perlu dikunjungi kalau ke Bandung ni

Lina said...

alaaa nape x siap ms sy pegi taun lepas huhuhu...

kakchik@ella said...

byk kali gi bandung tapi tak da masa nak gi tempat camni. sibuk dgn sopink, sopink dan sopink jer.

Syazwan said...

terbaikk..bila nak pergi ni kak ?

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

makin canggih bandung...pasnie leh gi pulak.. =)

ummiross said...

Ummi dah pasang angan2 ni..