iklan

Followers

Pages

Thursday, 23 June 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG!



Tengok tajuk Segmen Ben Ashaari yang kejam tapi tak berapa nak kejam.
Kalau nak join boleh klik SINI.

Aku nak hack blog sapa ye?
Hahhh... blog si Jebat yang suka loyar buruk!
Ada aje idea entrynya nak buat aku tersenyum!

Inilah Jebat yang hebat!


Demam pulak dah si Jebat ni... kesian!!
Tak ada pesanan, cuma nak tanya :

Selain daripada bantu Teja dengan puding kat dapur,
kau pandai ke silat melayu ni?
Atau nama aje yang yang Jebat! Despatch si Teja.

Aduhai... dik oiii... Kak Liza melawak je!
Jebat memang terbaikkk... aku suka.

14 comments:

Eyrique Ettiqazz said...

hack jgn x hack...hahahhahahhahahaha(gelak jahat)...EE punya org pon x nak hack...hahahhahahaha..

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

kak liza..............

Hanis Azla said...

dtg sini tgk mangsa hack akak.. he..he..

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

waahhh... makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... hee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

emeera asnary said...

hack jgn x hack,, hehe =)

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)