iklan

Followers

Pages

Monday, 27 June 2011

BMW untuk si dia.. bertuahnya badan!



Tentu ramai yang kenal lambang ini. Lambang tanda gah yang menjadi idaman ramai orang. BMW tanda kemewahan. Aku dapat berangan ajelah! Tak pe kita berangan, manalah tahu kalau ada rezeki nanti, Allah makbulkan angan-angan tu.


Cantik model ini dengan gaya sportynya. Mesti ramai yang berpaling ke arah kita bila memandu kereta ini. Tapi aku ada sifat tidak suka diperhatikan bila memandu, rasa takut dan tak selesa. Nampaknya tak bolehlah nak beli satu.

Bagaimana kalau yang warna pink ini. Sport rim pun warna pink juga. Tentu pemiliknya wanita. Mungkin ramai yang ternganga bila tengok yang memandunya lelaki. Aku membayangkannya saja ye!



Pemilik kereta ni terlupa nak tukar logonya dari warna biru ke warna pink agaknya. Tengok logo pink ini, comel ajekan.




Cantik logo BMW bertukar warna

Yang satu model ini pulak tak sampai hati nak pandu. Sayang pulak aku tengok! BMW berwarna putih dengan logo asal warna biru, tak ada pink ye! Aku yakin tentu korang pun suka dengan model terbaru ini : BMW for Izham! Wah! Untungnya!

3 comments:

ummiross said...

Syaye nak syatu, boleh ke...

diana said...

orang kaya...
seronok jadi kaya ni..kan kak??
hehhe

jeBateja said...

alamak kak....kalau hantau kek guna keta paling atas tu....pehhhh.....gempakz...