iklan

Followers

Pages

Saturday, 9 July 2011

Aktivitiku di rumah


Siapa nak join segmen best ni boleh klik SINI.

Suka-suka hujung minggu begini join segmen Mak Dara.

Apa yang aku buat hari ini ye! Ini haa... aku curi gambar hubby aku buat kerja kontrak seumur hidup mengecat rumah sendiri. Ada sapa yang nak upah mengecat?? Kusyuknya dia sampai tak sedar aku ambil gambar dia..ha..ha.. Jangan marah yang! Sudah masuk blog!

Aktiviti aku? Menyakat hubby yang mengecat sambil pakai topi koboi!

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kak liza kerana sudi join segmen picisan saya ni.. wahhhhh rajinnya encik suami kak liza mengecat rumah.. bagus jugak cat rumah time2 skrg ni kalau bulan puasa sure haus kan kak hehe

diana said...

lawa umah kak liza..:)

Puan Kutu said...

hehe topi koboi..:)

Cik Eka said...

wah kak liza..cantiklah rumah akak..hehehehehe

rajin hubby akak..tapi takpelah.nak raye dah kan..hehehehehe

tak nak jemput dtg umah ker kak..hehehe

ninie_azriena said...

alolo..comel jer
rajin nyer :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

cik najihah said...

singgah dari segmen Mak Dara..