iklan

Followers

Pages

Monday, 18 July 2011

Nak bertudung perlu alasan ke?

Tertarik benar aku dengan entry Cik Epal ni. Entry pasal bertudung! Eloklah baca... kena batang hidung aku juga tu walau pun aku bertudung juga.

Bukan saja-saja nak promote Cik Epal yang dah glamour ni, tapi dah memang entry yang dia share ni menarik perhatian aku :


Tudung purple lagi! Jualan penghabisan stok kat SINI.. murah giler!

5 comments:

Lulu Caldina said...

kak liza, lulu datang ni..ngee.. sihat hari ni kak??

diana said...

sekarang kat blog saya buat entry pasal butik adik kak liza..:)
untuk adzrien shoppe tunggu waktu perdana nanti nak publish..ok>>

Daddy Ziyyad said...

nak tunggu dah tua kerepot kot, baru nak tutup aurat. Sekali mati hari ni,langsung tak sempat nak tobat :)

aleescha said...

bertudung pun blm tentu tutup aurat semua kn kak....
Bertudung!

Ummiross said...

tudung purple dan pink memang kegemaran ummi..