iklan

Followers

Pages

Monday, 25 July 2011

Nama-nama pilihan Eyrique Ettiqazz



"Dah siap kerja sekolah cikgu. He..he.."... eceh! Banyaklah punya cikgu. Entah aku cikgu atau dia yang cikgu. Inilah komen murid cemerlang aku sebab orang pertama hantar entry untuk Segmen Adzriel AB : Nama pilihanku. Nak join boleh klik link tu... sampai 26 Julai 2011 (Rabu) @ 10.00 pagi segmen berakhir.

Agak tamak nampaknya..ha..ha.. jangan marah ye EE! Aku kata pilih satu nama je, dia bantai 6 nama. Ada juga tergeliat lidah nak menyebutnya tapi memang nama-nama yang unik. Sukalah satu nama ala kampung kejawaan tu...

EE (panggilan manja blogger ni...!) ada dua blog sebenarnya. Blog penulisannya yang terkini agak Hitam Putih juga. Cuma segmen ini dia letak di rumah dinding papan lama dia. Jom baca 6 nama-nama yang menjadi pilihan EE di rumah lamanya tu :

5 comments:

Hanis Azla said...

wah akak buat segmen lagi.. bagusnya..

diana said...

saya ni nama sendiri pun tak tau apa maknanya..:(

Ummiross said...

waa segemen lagi ye Liza, dah tengok nama pilihan EE td, semuanya unik2 memang menarik dan tertarik.

Dinas Aldi said...

rajin betul Liza buat segmen ni :D

NaeBlog said...

Nak ikut meriahkan ... tp sudah tidak sempat...
sibuk menaip nama pelajar pada sijil.., Hari Anugerah...