iklan

Followers

Pages

Wednesday, 27 July 2011

Segmen Adzriel AB : Nama pilihanku

Sticky Post hingga 26 Julai 2011
Lama sangat dah aku tak buat segmen. Macam-macam idea muncul, cuma mood yang kurang. Kali ni rasa macam nak buatlah pulak. Ada yang nak join ke? Aku bagi yang simple aje!

Segmen kali ni nak korang pilih satu nama orang yang korang suka.
Tak kiralah nama bakal anak, anak, awek, pakwe, mak, ayah, atuk, nenek atau kawan-kawan.
Yang penting korang memang suka sangat lagu tu.
Kalau ada makna, bagilah tau juga.
Nama tu lelaki atau perempuan.
Kalau sudi, sharelah kenapa suka nama tu?

Cara nak join segmen :
1) Mestilah nak kena ada blog/website.
2) Tajuk segmen : "Segmen Adzriel AB : Nama pilihanku"
3) Letak gambar header blog ni dalam entry
4) Entry siap, letak link dalam komen entry aku ni.

Dengan ucapan, Tarikh tutup : 27 Julai 2011 (Rabu) @ 10.00 pagi.

12 comments:

EE said...

nak join sabar yer...

Hanis MY said...

wow..akak buat segmen...

Muhammad Burn said...

nama kak liza bleh? :P

Eyrique Ettiqazz. said...

dah siap kerja sekolah cikgu.hehe

http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/07/segmen-adzriel-ab-nama-pilihanku.html

sitiebby said...

kak liza, saya join sekali ye..

http://qurratuainisafwah-sitiebby.blogspot.com/2011/07/segmen-adzriel-ab-nama-pilihanku.html

AL-QASSAM said...

i have name yang sangat bermakna untuk dishare. but xda masa nak tulis.. jadi dengan simple sentence 'AL-QASSAM' nama yang mula-mula mengerakkan kebangkitan jihad dan martabat islam. good job kak liza..(^_^)

alongxp said...

ok...saya da siap wat entri dah...
segmen nama pilihanku

Ms.Az said...

nak join gak even esok tim ada exam! hehe..

Ms.Az said...

join! :)

http://black-roses92.blogspot.com/2011/07/segmen-adzriel-ab-nama-pilihanku.html

thnks. :)

Alisya said...

salam..alisya join juga...

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/07/segmen-adzriel-ab-nama-pilihanku.html

syanabel said...

Salam, dah siap join =)

Segmen Adzriel AB : Nama pilihanku

a t i e n :) said...

atien join segemn kak lizzaaa :)
http://atienabern.blogspot.com/2011/07/segmen-adzriel-ab-nama-pilihanku.html