iklan

Followers

Pages

Monday, 18 July 2011

Semangat nak beraya yang lebih ni!


Pagi-pagi dah menggoda aku kat facebook DIA!!

Kalau kakak aku macam tak warna lain yang dia ndak.
Asyik warna yang bunyi macam tortoise tu je!
Kat rumah dah penuh dengan tudung dan baju biru dan yang turquoise ni.
Cuba bagi clolourful sikit! Barulah ceria!


Aku pulak tergoda dengan dua warna ni.
Kalau anak dara aku yang dua orang tu tengok, mesti depa hendak juga.
Aku nak purple sebab raya tahun ni dah set warna pink purple.
Ecehhh... puasa pun belum, semangat raya yang lebih!


Korang nak juga tudung macam ni?
Cepat le! Order bergerak dah macam pisang goreng panas je!
Mana lagi kalau tidak di butik kesayangan adik aku ni..


Jom ala-ala Tudung SITI

Padan rasanya kalau pakai dengan Jubah-jubah ni...
Ini pulak jubah readt stok Adzrien Shoppe


5 comments:

H.J said...

pose dulu yer..haha

Lulu Caldina said...

eh memang lawa kak liza.. wuwu

Daddy Ziyyad said...

dah start season org tempah baju tudung segala dah....:P

diana said...

saya kan kalau pagi2 buka je blog adk kak liza tu memang tak jadi kerja la..
asyik belek tudung je.
paling best sebab setiap minggu ada je tudung2 yang baru...
hehhhe

Ummiross said...

cantiknya tudung tu, matching sangat dengan jubah purple tu...