iklan

Followers

Pages

Wednesday, 20 July 2011

Rileks sebentar dengan kura-kura

Tadi dia add aku di facebook. Ada dua 'mutual friend' iaitu Bro Framestone dan Nisa Kay. "Tentu blogger ni!", detik hati aku. Betul jangkaan aku.

Mood rajin sikit aku pun jenguk info facebook dia. Ada link blog dia di situ, lansung aku klik.

Seronok baca blog dia dari satu entry ke satu entry. Banyak juga komen yang aku tinggalkan guna akaun blog Adzrien Shoppe aku. Aku ada tiga akaun email yang aku guna untuk masuk ke blog ni. Amboii! Sampai tiga!


Paling suka baca kisah Kura-kura dan Arnab. Kisah berkisar tentang kedua-duanya yang tentulah dimodenkan. Ada pengajaran di situ! Korang patut baca sebagai ingatan buat diri sendiri.

8 comments:

Puan Kutu said...

nak pegi jenguk skang...:)

A.s.t.i.n.a said...

jeles tul tgk blog2 yg boleh uplod pic2 katun ni kak liza...


kak, blog sy dlm mantenance.. off dulu.. tp sy ttp menempel kalau kak update kat fb..

emel ade 3... hmmm nak buat emel jugaaaaa..

faisal apardi said...

nak harimau laaa..huhu

diana said...

SAH SAYA TAK KENAL LAGI BLOGGER NI..
TERJAH ...:p

Ummiross said...

waa dapat kenalan baru...

selendang merah said...

kak diana..tak kan x kenal...

kak liza thank..terharu selendang rasa...^_^

Dinas Aldi said...

baru ja akak pi tengok beberapa minit nan lalu. comel sungguh cerita & sgt tinggi pengajarannya :)

Muhaimin said...

zasss~! layaaannn~! ;p.