iklan

Followers

Pages

Thursday, 28 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT! TAKUT JATUH LONGKANG NANTI!


Nak join before 3.00 pm ni! Klik SINI

Gambar ni aku ambil masa hari sukan sekolah anak aku kat Stadium MPKJ Seksyen 15 Bandar Baru Bangi. Korang boleh klik SINI kalau nak tengok laporan penuh dari pihak sekolah dengan gambar aksi-aksi anak-anak sekolah menengah bersukan.

Lubang longkang yang menunggu mangsa! Dalam juga longkang tu... takut aku tengok. Harap jangan sampai jadi kes begini baru nak buat tindakan menutup longkang tu :


Apa nak buat, banyak terjadi kes penutup longkang hilang hingga mendatangkan mudharat pada orang lain. Dapat dosa free je setiap kali ada orang yang terjatuh kat situ. Saham yang menyusahkan.

5 comments:

Muslimah Optimis said...

hari ni nak BW secara besar-besaran untuk mencari jawapan soalan segmen papa ben..

err.. memang seram tengok luang longkang tuh..huhu

tahu tak apa itu SMEi dalam dunia blog?? klik SMEi dalam dunia blog. Nak tahu baca sampai habis OJ.. untuk keterangan lanjut..

terima kasih..

jeBateja said...

ramai yg tak taw sivik lagik ni.....kalau dpt orgnya...nak kena belasah betul2 ni

diana said...

jejak pun tak balas habis lagi ni kak liza..
tak dan nak join sama ..

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

Jom tgk U Mobile On Net

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)