iklan

Followers

Pages

Tuesday, 19 July 2011

Kembang tekak dan kembang surat

Ish.. banyak pulak ye kisah facebook yang menarik hati hari ini. Kalau kisah dari facebook sebelum ni 'Hati-hati bila minum nescafe' buat mama tims kembang tekak dan nak muntah le pulak. Aku tak boleh nak bayangkan situasi kawan aku masa tu.


Simpati dengan kakak Peja, tertelan cicak ke dia? Eiii...! Melampau le Daddy Ziyyad nak ada nescafe perasa cicak. He..he..! Hanis Azla! Kesian kawan kita Mas Saari sampai nak muntah darah dibuatnya.

Buat khaireen_8587, lain kali tinggal jejak blog di profile ye! Nasib jumpa juga di google search.

Diana kata cicak ni beracun. He..he.. idok le teman tahu selama ni. Ini le hasilnya kalau orang rajin membaca macam Diana, banyak benda yang dia tahu.

Muhaimin pun macam pakat je dengan Daddy Ziyyad. Try telan dulu le, nanti cerita dengan Kak Liza apa rasa dia.. aduhai! Yarkghhh...

Ini kes menarik juga di facebook pasal posmen. Tentu ada antara korang yang alami situasi begini. Peti surat ada tapi posmen selit surat di pintu pagar.

4 comments:

YanaMIB said...

posmen versi pemalas mmg gitu..so far kt bangi posmen yg ada sume rajin..rajin mskkan surat dlm peti...hihi~

diana said...

posmen ni nak kena tegur2 sikit ni..kadang2 bila kita diam yang depa rasa "tak pe" tu..

Muhaimin said...

Wahahaha..cayalah Daddy Ziyyad! ;p.

Ummiross said...

macam2 cerita kat fb ni ye Liza...