iklan

Followers

Pages

Saturday, 2 July 2011

Blog archive yang tak best!

Jenguk blog Diana macam tau-tau je keresahan aku tau memang perli aku kot...he..he.. Aku cuba tukar Blog Archive dari stail Hierarchy kepada Drop Down tapi rasa macam tak best.

Memang Drop Down lebih jimat ruang tapi memanglah tak best. Menyusahkan aku juga! Rasanya baru dua hari je aku tukar tu. Nampak gaya kena tukar semula ke Hierarchy.

Lagi pun Diana dah mempengaruhi aku kat SINI!

"Asyik-asyik ambil contoh dari blog Diana aje! Nak buat macam mana dah Diana memang suka mengomel benda yang biasanya aku suka. Tak puas hati pergilah jenguk blog dia! Sempoi je blog dia tapi ada isi".

Aku suka gaya blog Borak Kosong punya Blog Archive yang 'friendly'. Kenalah cari tutorialnya bagaimana nak buat macam tu. Belum ada kesempatan lagi ni.

4 comments:

kakchik@ella said...

KC pulak kan, terlalu bizi sampai tak dan nak pk2 psl modify dan make over blog nih. apa yg ada jer la. hihi.

diana said...

borak kosong tu pakai style Hierarchy je kan??
saya pun pakai yang gitu..senang nak tengok..

Sunah Sakura said...

saya takleh lah nak buat hierarchy ni kak..huhuhu..sebab panjang sangat kang...

Sunah Sakura said...

oooooooooooooooooooooooooooo... ye tak ye eks~ letak scroll bar kat tepi, so tak lah panjang sangat kan kak? hehehe... tetibe nak ubah... :p