iklan

Followers

Pages

Wednesday, 13 July 2011

Lenyek lipstick aku!



Memang hilang kata-katalah dengan gelagat si kecil seorang ni sejak melepas usia 2 tahunnya pada 28 mei 2011 lalu. Macam-macam yang dia nak explore!

Entah bila masa dia menyelongkar beg aku dan pakai lipstick. Lenyek lipstick aku! Bila ditanya, tersengih je dia. Dah macam muka kena dera aje!

Arif boy laa... bukan girl! lipstick untuk girl aje sayang oii!

Wordless lah jadinya... nak dileter pun bukannya dia faham.

16 comments:

NaeBlog said...

haha... memang macam mangsa dera... K.liza ni, siap ambik gambar tu... haha

Syazwan said...

dia ingat gula-gula kot.
hahaha..gambar last tu macam terkantoi..heheh

TYNTHA LANA said...

Hahahaa, alah akak, standard kan budk2 beso ni, semua benda nk dicapainya..budak sorg kt umah lana ni, baru setahun lebih..pantang nampak plastik..sumbat dlm mulut je kojenya.. *_*

ummiross said...

hahaha, abih penuh muka Arif tu Liza.., xpe lah Arif nak tengah explore everything surrounding him...

Hanis Azla said...

nampaknya mama kena beli lipstik barulah namaknya yer.. tp iyelah kak.. gambar tu nmpk mcm kena dera aje.. he..he.. ingatkan jatuh ke apa td.. nasib ada tajuk..

fadhdeela said...

waaahh comel laa!! hihihi :p biasa la tu kak.. :)

diana said...

heheheh...
dok tengok hari2 mama dia bubuh kat mulut mana dia tak teringin nak sama..
*******************
boleh kak..budak yang tempah kotak iklan tu macam tak nak bagi je banner nye..akak ambik la.tak payah bayar..sebab lepas cuti raya nanti baru kena bayar.buat masa ni free.tmbah dengan masalh blog ni lagi la tak rasa nak ambik bayaran.nanti saya letak banner akak kat situ..

Anamarza said...

ada peluang ibu dia beli lipstik baru ya

Rozali said...

Assalamualaikum Liza

dia nak lawa macam mama dia juga...
he he

Wassalam

Dinas Aldi said...

ibuuuuuu, sila soroksss lipstick ibu, kalau tidak yg seterusnya pun akan jadi mangsa lagiiiiiii! :D

Eye_nee said...

Pndai pulak tu tenyehkan dekat bibir..

luqman zakaria said...

hahaha :P budak budak!! memang nih lah kerja dorang..haha

arepnakbebel: BYE BYE TESCO! WELCOME NIKE!

zati embong said...

kagum kot tgk mama dia pakai2 lipstik.2 yg dia nk try gak 2.hihi

jeBateja said...

alamak...AYU nyaaaa....ahakz....ahakz....ikut perangai mama masa kecik ni....ahakz...ahakz....

sitiezahim said...

hehehe klakar je..memang betul budak2 mana paham kan, tp saya pon kengkadang leter leter kan jugak hihihi

CikMiMiey said...

hahaha .. comot abes si ariff ni pakai , nakal uh ye ..

tak pasal2 kantoi ngan akak , tapi betol jugak tuh belebe panjang lebar pon bkn nye arif paham ..hahaa~