iklan

Followers

Pages

Wednesday, 9 February 2011

Blogger Favoriteku di Kosmo

Wah! Salah satu blog yang aku senaraikan sebagai blog favorite aku di My Favourite Blog dah masuk surat khabar Kosmo hari ni.

Tahniah Eqbal....!!

eqbalzack speaks in KOSMO!

8 comments:

Hanis Azla said...

bagusnya kan kak..

abgteror said...

uih...peminat akbal upanya nih....hehe...

topik hangat:
Jom Bace Diari Dak 8 Tahun !!! Sangat Sangat Best !!! | abgteror Page's

anamizu said...

abg eqbalzack masuk paper ^^

cik ana promote blog adzriel ye..hihi
recent post : |blog crawling ke blog jumping???|

Sasa Al-Sharif said...

abg eqbal pn aku anggap salah seorang dari idola aku :)

sambil memeras otak dgn phd sambil berbloging. tabik :)

ummiross said...

waa tahniah eqbalzack...

Adzriel AB said...

hanis : good for him & kita juga.

abgteror : minat entrynya je.. *(^_^)*

anamizu : muahhh...TQVM

sasa al-sharif : betul...hati kena cekal.

ummiross : lepas ni turn ummiross pulak.

eqbalzack said...

Salam kak,
terima kasih support blog saya...pagi2 jumaat saya 'angin' sket...
masuk KOSMO pun ada org tak suka...dia tak tau tak lama lagi saya jadi cover magazine...hehe

Adzriel AB said...

eqbal : akak memang suka share blog yg akak suka (berbelit). yg baik elok diwar2kan, yg buruk tu simpan2.

tang cover magazine tu akak tunggu. Alhamdulillah rupa dah ensem, ilmu & budi bahasa tu yg penting.

akak pun boleh angin kalau ada yg dengki2 ini. hidup tak harmoni.