iklan

Followers

Pages

Sunday, 27 February 2011

Blog Opah Umi

Masih tercari-cari jamu rempah-ratus untuk kegunaan seharian dan selepas bersalin? Jangan segan-segan jenguk blog mak angkat aku yang paling sporting.... Warisan Opah Umi!!

Tapi kalau ada yang nak berurut tu kena pergi jumpa Opah Umi terus le. Rumah Opah Umi di Bandar Baru Bangi je. Call dulu untuk buat appoinment!

Jom bagi yang nak merasa jamu buatan tangan Opah Umi, warisan turun temurun :

Warisan Opah Umi


Link berkaitan : Warisan Opah Umi, Rindukan Opah Umie

7 comments:

ikin said...

Terima Kasih Liza promote opah uminyer blog..

Adzriel AB said...

ikin : sama2 kasih. depa patut tanya berapa umur opah umi tu.. he..he..

fadhdeela said...

huhuhu boleh la try beruruttt!! huhu sbb bdn penatt letihh nak suh org urut xde org so nak try la..hihi :P

meh singgah: Menu di hari minggu!!!

Adzriel AB said...

deela : lepas tu roger akak tau. kita gi minum.

diana said...

nak urut jugak lah..
tapi jauh..
akak kat penang..
hehhehe

JIJI YU said...

hehe..ingt ke tukang urut ade blog..maju amat dong..eheheh

Adinda Amy Sensei said...

singgah belog kembar jab...hehehee...