iklan

Followers

Pages

Thursday, 3 February 2011

Hebat sungguh ciptaan Allah

Haaa...Arif dah besar sekarang ni. Dah 1 tahun 8 bulan!
Dah mula nak belajar makan sendiri!


Ish! Ngaper yang tak dapat2 ni!


Uhh! Susah sangat! Pakai tangan je la! He..he.. letak dalam sudu!


Lambat le!.. Suap terus le..lapor dah ni!


Apa tengok2? Nak ke?

- Minum pun Arif nak buat sendiri! Habis basah bajunya! He..he..!
- Habis bertabur nasi goreng kat lantai! Biasa lah tu! baru belajar! Bila pulak budak kecik terus pandai makan tak berteraburkan! So jangan le kecoh sangat nak marah si kecik!
- Jangan tak tau, baby chair tu dah turun temurun 5 beradik sejak Aishah lagi ; 14 tahun le usia kerusi tu.
- Eh! Dah besar my baby Arif! Tengok gambar dia baru lahir di Arif!

Hebat sungguh ciptaan Allah!

7 comments:

Azza Firza said...

akk duduk dekat bandar seri putra ye? hee, azza duk dekat taman sepakat indah 2, kajang jugak nie (:

* btw, bby boy tu comelllll, nak cubit ppppppp

Adzriel AB said...

azza add fb la. nnt kita calling2..

ummiross said...

comelnya arif...

Adzriel AB said...

ummiross : itulah yg paling manja sebab ada 2 kakak & 2 abang yg turut melayan. bongsulah kot..he..he..

CIK TOM said...

comel la anak akak ni...rs nak cubit pipi..hehehe...

Adzriel AB said...

cik tom : semakin besar semakin banyak akalnya. mcm kita kecik2 dulu..he..hee. boleh le jumpa cik tom

A.s.t.i.n.a said...

Ya Allah sgt comelnyer.. pinjam barang 5 tahun boleh.. weekend jer.. herher..