iklan

Followers

Pages

Sunday, 13 February 2011

Happy birthday Usop - Hantu Kak Limah!

Betul2lah anak2 aku tak jemu tengok citer Hantu Kak Limah balik kampung. Pagi ni depa ulang lagi CD citer tu. Kali ni depa analisys scene yang ini pulak :

Asyikin : Kalau nak telepon pun berhentilah dulu!

Amirul : Ha..ha..ha... (gelak besor!)

Aishah : Yang kau panggil Usin buat apa? Bukan Usin boleh tolong kau!

Azri : Eeee... takut 'E' (nama panggilannya sendiri!) tengok!

Arif : Eeeeeyahhhh...

Bergelimpangan 5 beradik depan TV...



Entry berkaitan : Soley-soley! Anak2 pun ikut!

12 comments:

Dinas Aldi said...

hehehe akak tak tengok lagi filem tu

Hafidzah Hafidz said...

memang lawak site tuh hehehe..baru2 nih ada je tayang at TV..makan ngadap TV, cite best, tak jadik nak makan hahak

Adzriel AB said...

dinas : saya dah tengok movie dgn anak sulung. yg lain belum, tu yg ayahnya beli CD. hari2 tengok..

hafidzah : ini pagi petang anak2 ulang.. gelak ramai2..

Fitrah Ayu Resources said...

lawak kan...

Jamiel said...

Salam Perkenalan..
Citer best ni..
feel free untuk jengok saya..

ummiross said...

Haha...bekas penari kebudayaan, bakor aje! kih3x,kami pun dh menonton satu keluarga, kelakor..

arep_lockermonth said...

haha..kelakar..arep pon da tgk!

Azza Firza said...

tak penah tgk ag, heeee

MumMe said...

la...kelako ker...mumme slalu tutup mata atau tgk lain bila promo dia muncul di TV...takut tau...rupa2nya kelako ek...

MumMe said...

la...kelakar ke...mumme slalu tutup mata/pandang lain bila promo muncul di tv...takut tau...rupa2nya kelako ek

ummiross said...

Hehe kelako jgk lah MumMe,watak bekas penari kebudayaan tu memang menjadi...

Sofya said...

mmg best walaupun ada babak yang tak masuk akal..
ketawa tak hengat