iklan

Followers

Pages

Saturday, 19 February 2011

Segmen 1 : Senyum tak nampak gigi

Dapat tag dari si comel FarhanaMasdo yang tak kesah! Kena letak gambar senyum tak nampak gigi pulak. Tercari-cari aku akhirnya jumpalah satu kat profile picture facebook aku. Gambar berdua dengan Arif..ok lah kot. Harap penganjur Cik Muas boleh terima lah kan!

Arif : Caaakkk!!

Gambar ni diambil dalam kereta semasa dalam perjalanan pulang dari kampung di Parit 3, Semanggol, Perak ke Bandar Seri Putra bulan June 2010. Bolehlah gamaknya gambar senyum tak nampak gigi ni, serupa macam senyum tak sudah! Tak pun senyum control ayu kononnya! Kalau ada yang tak bergigi boleh le senyum lebar join contest ni..he..he..! Gurau je!

Ada sesapa nak join?? Tak payahlah tunggu tag.. just enjoy the contest!
Boleh klik Cik Muas kita : segmen 1: SENYUM XNAMPAK GIGI

Kena tag 5 orang pulak...mmm siapa ye???

Cinta Hatiku Sampai ke Syurga
Life 101
...when he said he love me...
Belog Cik Eka
ALL IN ONE

Jangan lupa, korang pun patut jenguk blog mereka yang aku tag ni!
Aku seronok pergi blog2 diaorang ni selalu..

11 comments:

Myvitrd said...

tq tag saya.. nampaknya kena join juga ni.. hehehe.. saya susah nak senyum nampak gigi.. sebab.. hehehe.. tunggu entri nanti ye

ezzatyharith said...

cmey bby..mke sme cm ank buah member kte :)

good lurk!!

-Sara- said...

hye kak! hehe, thnx sbb tag sara n dlm pd tu promot blog sara jgk ye!

nti free sara buat ye :)

muas said...

thanx ya join! btw, good luck!

Dinas Aldi said...

walaupun senyum tak nampak gigi tapi tetap sweet :)

Natalia said...

good luck..comelnye baby...

CIK TOM said...

comelnya arif senyum..huhu ^_^

nur said...

Terima Kasih ye tag.. Nanti cari gambau..
Jemput ke:ALL IN ONE

Adzriel AB said...

Myvitrd : takpe..akak tunggu nak tengok senyum tu nanti.

ezzatyharith : ha..ha.. baby memang comel semuanya..

-Sara- : yg baik mesti kita nak promote

muas : TQ muas dtg jenguk

Dinas Aldi : kak dinas.. senyum control tu. takut nampak gigi kuning..opss.

Natalia : TQ dear...

CIK TOM : Arif pun senyum tak nampak gigi juga..he..he..

nur : mesti jumpa gambar tu nanti. share sini semula tau.

farah fauzi said...

mama diapun senyum tak nampak gigi jugak..hehe

Adzriel AB said...

farah fauzi : mesti... sebab itu syarat segmen ni..ha..ha..