iklan

Followers

Pages

Thursday, 17 February 2011

Mari mengundi

Pagi ni aku blogwalking ke blog gadis comel ni dari jejak yg ditinggalkan di shoutmix aku. Tak boleh ngorat dah ye... baru aje bertunang. Darah manis kata orang.

Aku tertarik dengan kotak undian poll nuffnang Cik Izah ni :


Ha..ha.. ramai yg suka macam aku juga. Ini ikut pengalaman aku sendiri je!

Jom..sapa2 nak mengundi, pakat2 kita terjah blog cik adik manis ni
~ HiKaYaT NahDatuLiZaH

11 comments:

Hanis Azla said...

jom kita mengundi kak..

antudegil said...

blaja mengundi. buat pilihan tepat. nanti senang tahun ni atau tahun depan untuk general election. he!

Entri Terkini : Perlu Ke Perfect English Bila Bertutur?

Adzriel AB said...

hanis azla : nak tambah lak..toyota atau honda..he..he..

antudegil : training ni. jgn kontroversi.

* ainul AB * said...

Berat hati nak mengundi Proton :-P
Perodua tak tau pulak, tak pernah pakai...

Adzriel AB said...

Ainul : ha..ha.. kau pun kan berapa banyak proton dah abg ipar kau pakaikan. kelisa ni 7 tahun pakai cuma perlu yearly maintenance & yg biasa2 je.

Fairus Bin Mamat said...

WAH.. NAMPAKNYA PRODUA LEBIH GLAMOUR..

PSSTT : JOM JOIN HEARTBEAT.MY :)

fadhdeela said...

kak..bile plan kita nak g tgk wayang nie :P

Meh singgah: Gambar Pertunangan Ally Iskandar!!!

Hanis Azla said...

ha..ha.. saya undi kelisa akak lah..

NahDaTuLIzaH said...

hehehe..thanks kak sudi vote kat blog cik Izah...vote sy da tentu untuk pengeluar kete yang comel-comel...hehehe..sebab sy pon gune kete yang comel.

eqbalzack said...

ok. saya dah terjah dan follow adik manis tu kak..hehe

Adzriel AB said...

Fairus : pengalaman menceritakan segalanya.. *(^_^)*

Hanis Azla : ha..ha.. ada yg minat nak beli kelisa buruk tu hari ni.

cik izah : mesti vote utk kelisaku.

eqbalzack : cepat je actionnya kalau sebut adik manis..he..he..