iklan

Followers

Pages

Tuesday, 22 February 2011

Mood tak berapa best!

When they were small - Year 2003 ; another picture here!

Entah kenapa hari ni tak berapa nak ada mood up-date entry. Nak ambil cuti... nak mintak kat sapa? Sendiri approve je la..

Pada teman2 blogger hari ni, moga kalian sihat & dapat terus melakukan aktiviti seperti biasa.

- Bersangka baik selalu tetapi sentiasa berwaspada.
- Setiap perkara yg buruk itu berlaku akan ada hikmahnya.
- Jangan mudah putus asa dengan kegagalan.
- Ada orang lain yg lebih susah hidupnya daripada kita, insaflah.
- Sentiasa tanya diri sendiri, apa tanggungjawabku yg belum ditunaikan.
- Lakukan perkara penting dahulu, lebih2 lagi melibatkan kepentingan orang lain.
- Jangan kedekut sama ada harta, tenaga, ilmu, senyuman ikhlas...

Harap mood aku elok petang ni... Aminn..!

10 comments:

Kujie said...

hari ni bukan pasal mood
tak bape sihat..sakit kepala dari pagi
bangun tadi leher ni nak toleh kiri pun sakit..adeih


ladinya....tak de mood le juga
hehehe

tu yg tak updat2 blog

farah fauzi said...

harap mood akak elok jugakk...senyum sikitt...hehe

Fairus Bin Mamat said...

PESANAN YANG BERGUNA UTK SEMUA..

Hanis MY said...

naper takde mood..take care ye kak...

ummiross said...

ummi pun mood nak berblog ke laut je 2-3 hari ni, selamat berehat...

Sasa Al-Sharif said...

aku jgk punya mood yg sama kebelakangan ni. terma kasih atas pesanan tu :)

fadhdeela said...

la nape xde mood nie kak..meh senyum sikitt hihi :P

Meh singgah: New Princess yang comey!!

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/dari-manchester-ucapan-terima-kasih.html

Nurul Aula said...

best la ur tips i loikee... thank you again for sharing!! hope to hear more entry like this lagik!!

Adzriel AB said...

Nurul Aula : TQ dear... itu ikut angin gak tu nak keluar entry camni