iklan

Followers

Pages

Friday, 4 February 2011

Give Away FIFIJAMMIEASBIM


~ Pada February 4, 2011 9:57 PM ~

Aku dijemput oleh Miss Lollipop untuk turut serta dalam contest :

GIVE AWAY FIFYJAMMIEASBIM

Jangan lupa melawat blog
Miss Lollipop & FIFYJAMMIEASBIM

Setiap contest mestilah ada syarat-syarat sahnya :

1. Letakkan banner comel ini di ENTRY
OK...banner comel dah letak di atas sekali!

2. Mestilah ada blog sendiri,
tak boleh tumpang kawan-kawan
Ini blog saya sendiri ;
http://adzriel.blogspot.com --> Adzriel AB

3. Mesti kena jadi follower FIFYJAMMIEASBIM dulu.
Dah jadi follower Fify yang ke 240 *(^_^)*

4. Jangan lupa bagi tahu jantina (female/male)
I am a lady my dear Fify - Female lah kan...

5. Cara pemilihan pemenang oleh Fify ; rahsia katanya.
Pilihlah daku..he..he..!

6. Kena sambung slogan ni "nak join jugak sebab....."
(tak lebih 20 patah perkataan)
"nak join jugak sebab nak sokong Fify menceriakan lagi hari jadi Fify tahun ini. Moga hari jadi tahun ini menjadi sangat bermakna buat Fify."

7. Taglah kawan-kawan sekurang-kurangnya 3 orang & pastikan mereka tahu.
Buat teman-teman yg aku tag ni, harap dapat ceria2kan lagi Give Away oleh Fify ni :
Anati Soki yang aktif!
MissMarshmallow yang penyayang!
Blog Hafzan Sarah yang kreatif!

8. Jangan lupa tarikh tutup GIVE AWAY ni pada
9 MARCH 2011

yang merupakan tarikh birthday Fify
pemenang akan diumumkan 15 march 2011

9. Fify dah sediakan hadiah untuk DUA pemenang ;
satu utk lelaki & satu utk perempuan

5 comments:

sTory oF mE said...

loike urs^^
intresting~

Adzriel AB said...

TQ...utk miss lolli juga tu.. moga sama2 dpt ramai kwan lagi.

Hafzan Sarah said...

thanks sebab tag..
sy join..sama2 memeriahkan..
manetau ada rezeki bleh menang..he he

Adzriel AB said...

hafzan : alhamdulillah..boleh nanti share dgn saya. he..he..

Fifyjammieasbim said...

terima kasih sebab join taw ^_^
fify hargai :) wah sungguh terharu membaca entry ni. btw gud luck taw ^_^