iklan

Followers

Pages

Wednesday, 23 February 2011

Blog Kembar aku Amy Sensei!


Wahhh... aku jumpa blog kembar aku.
Ingatkan depa ni berdua je yang kembar : Blog kembar la..

Ingatkan tersalah klik bila tengok pokok hijau merendang.. he..he..

Bacalah sticky post oleh Sekamar Rindu di sini : Simpati kepada adinda Amy Sensei.

Jom sama-sama menyokong teman2 kita.

Welcome back Amy Sensei!

Stori Mori Torkonang Juo

8 comments:

sw33tdarling said...

sebab tu sekarang ni dah macam trend, blogger akan hire designer tuk buat theme exclusive untuk blog mereka...

ummiross said...

template sama ke..?

Sasa Al-Sharif said...

ekceli byk dah yg kembar. tgh cari blog kembar AKU is AKU pulak. masih dlm pencarian. hehe

Adzriel AB said...

sw33tdarling : seronok2 aje bergurau senda.

ummiross : betul... template hutan merendang & menghijau.

Sasa : cari samapi dapat, nanti higlight kat akak.. boleh kita lawat sama2.

Suara Kalbu said...

Kak Liza,

Hari tu dah nampak dah persamaan ni. Tapi ok jer.. ada kembar best apa hihihi..

Have a nice day kak

Adzriel AB said...

Suara Kalbu : tak tau le sampai bilakan. entah2 esok lusa tukor pulak lagi. he..he..

Adinda Amy Sensei said...

as salam..

waaahhh....tak sangka ada kembar pulak kat sini....hehehehe...

merendang kehijauan gituu..hehe..
moga kite akan terus bersahabat di maya ni ekk...

terima kasih sudi singgah ek,..

Adzriel AB said...

Adinda Amy Sensei : TQ...sampai juga kembor ke sini ye.. yg persahabatan baik tu elok diteruskan.