iklan

Followers

Pages

Saturday, 9 April 2011

Mereka abadikan nama aku!

Seronoknya bila nampak blog aku ada dalam bloglist mereka. Lebih-lebih lagi bila tersenarai di blog-blog hangat seperti blog Yuyu Zalikha dan Ben Ashaari. Eqbal Zack tak nak letak blog akak ke? Eqbal.. he..he.. akak gurau je. Mana ada blog list kat blog dia. Aku terlepas pandang ke?

Terima kasih banyak pada mereka yang join semua Segmen Aku.

Sangatlah menghargai mereka yang dengan rela hati meletakkan link blog aku ni dalam blog list mereka :

24.kyo9

Kalau ada yang tertinggal tu tolong le maklumkan.

12 comments:

NahDaTuLIzaH said...

Hikayat Nahdatulizah ade dalam list akak? Yey! thanks kak... sy memang slalu bw kat sini cuma kadang-kadang tak sempat nak tinggalkn jejak...huhuhu

kyo_9 said...

sama-sama tolong ;)

Puan Kutu said...

rajinnya akk p terjah sorg2..yup blog sy ada dlm senarai.hehe..

Dinas Aldi said...

waahhhhh, blog akak ada dalam list! bila akak letak kat bloglist, senang nak tengok bila ada entri baru :)

ummiross said...

Sentiasa dekat dihati...

padin said...

aku pun kadang2 sangat terharu bila tengok link kita ada di abadikan di bloglist kawan2..

thanx melawat padinno.com

ilham_un said...

x sempat join la kak..busy ngan tesis.hehhehee.:)

Muhaimin said...

Alaa saya no 21 ke? ;p.

Sofya said...

saya tak join ker?! errmmm

Suara Kalbu said...

Kak Liza ni rajin update tu sebab orang suka link akak.

Macam saya ni datang baca tapi salu tak tinggal komen . Jahat kan saya hihihihi ...

Anyway ..entry akak banyak yg best dan memberi moral. I like

manueng said...

mmm...rasa mcm nak buat jugak la entri mcm ni...tp macam mana nak check blog kita ada dalam bloglist kat satu2 blog tu? ke kak liza check setiap blog yang follow kak liza? letih gitu...huhu


p/s: terima kasih masukkan sy dlm bloglist kak liza...sy pun dah masukkan kak liza dlm bloglist sy :)

LilyGrynn said...

Terima kasih sebab sudi exchange link. Suka datang sini tapi susah nak cari masa untuk menerjah ke lain-lain blogyang tak familiar tu. Maklumlah I ni tak 'mesra pengguna'betul ler. I refer kat sini aje mana ada link I pun gi jengah ler kalau berkesempatan!