iklan

Followers

Pages

Tuesday, 12 April 2011

Dari Penjuru Ini oleh LilyGrynn




Tu dia... mula-mula dialah yang paling pening sebab confuse nak join segmen kelima aku. First time join segmen. Tapi dia jugalah orang pertama yang hantar penyertaan. Yes Lily! You can do it!.. aku lak yang excited.

"LilyGrynn said...Hari-hari try terjah blog ni sebab nak join segmen tapi kan....confusedlah sikit part yang ni..Nak buat apa sebenarnya? Tulis entry tentang blog dinas yang menarik and letak linknya kat entry kita and comment kat sini ke? Eh, eh, eh....sendiri tulis sendiri pun confused nih!"

Mana tak pening, mual pun ada tu sebab tengah pregnant tu. Alhamdulillah! Jangan gelak lebih-lebih pulak Lily. Aku pun gelihati bila baca entry dia tentang kak Dinas ni. Jomlah baca apa bendalah yang dingomel dek Lily ni.

http://lilygrynn.com/wp/?p=2056

5 comments:

diana said...

kekeliruan lily sama dengan saya la kak..
hahahah..

****************
traffic saya dah lama tak check la kak..entah sehari berapa orang yang mai pun saya tak tau..
yang pasti tak sampai 5 ratus pun..
hahahahh..

Dinas Aldi said...

aduhh, akak masih terharu lagi ni dik. terima kasih banyak2..

Puan Kutu said...

hehe keliru celaru..

arep_lockermonth said...

buat review blog sy plk!!hehe

LilyGrynn said...

Hiks3x...

Yes, berjaya! Sapa kata mak buyung tak leh masuk marathon. See, see, see! Hahahaha...gurau aje. Thanks Kak Liza and thanks to dinasaldi too kerana menggembirakan hari saya! Insyallah kalau free memanjang and mood ok, saya akan keluar masuk rumah you all selalu tanpa beri salam!