iklan

Followers

Pages

Tuesday, 19 April 2011

Liza burung hantu?

Kalau ArdiniHumaira dapat crochet biru yang comel dan Yuyu Zulaikha dapat bunga dan lukisan yang comel juga... aku dapat ini!

Tengahari semalam van pos laju datang mengirim barang. Melihat bungkusan pun aku dah tahu isinya ; Sebiji bantal merah kecil yang comel kiriman Sweet Cottage gara-gara menang contest INI. Berebut anak-anak aku nak peluk. Lembut sangat! Baby Arif pun ketawa tengok burung comel tu. Inilah hadiah yang sangat berharga bagi aku, punya nilai tinggi yang mengeratkan persahabatan.

Tak jauh mana pun dari rumah aku. Sweet Cottage berada di Presint 9, Putrajaya je. Saper nak order coklat sedap-sedap boleh le contact Sweet Cottage.

Bantal ni buat sendiri ke? Semua gambar pada bantal tu dijahit bertampal. Bukan dilukis atau gambar siap pada kain. Mata hitam dan riben hijau tu dibuat dari butang baju. Kreatifkan! Melihat bantal ni membuatkan aku teringat pada cerita ini...


dan ini....


p/s : Teringat dulu ada kawan-kawan panggil aku Liza burung hantu. Sabor je la.. he..he..

7 comments:

ummiross said...

cantiknya hadiah tu liza...tahniah

Muhaimin said...

Entah2 mak anak-anak dia pun berebut-rebut nak peluk ehehehehe ;p.

Liza @ Adzriel AB said...

ummiross : rezeki liza.. alhamdulillah.

Liza @ Adzriel AB said...

Muhaimin : ad3q nak ke? jeles la tu.. he..he..

Dekcik said...

tomei nye..hehe..

entry terbaru dekcik singgah lah..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kemalangan-yang-berlaku-disepanjang.html

Liza @ Adzriel AB said...

Dekcik : tq dear dekcik

stormz said...

owh..baru skrg sy perasan akak post gambar bantal ni. actually kwn sy yg buat. so kalo sape nk order bantal yg comel tu boleh je contact member sy http://dmasyri.blogspot.com.dia blh customise design ikut taste customer.

- sweet cottage -
http://lovelysweetcottage.blogspot.com