iklan

Followers

Pages

Tuesday, 26 April 2011

Blogger Famous join, tumpang!

Blogger yang dah famous ramai yang dah submit untuk contets Blogger Popular oleh Digi WWWOW Awards ni. Aku pulak baru aje submit hari ini.

Aku tak kisah walau pun aku cuma blogger serpihan aje, siapa pun tak kenal dan baru nak kenal dunia blog tapi aku suka nak join. Aku letak saja penyertaan walau pun rank aku di tahap ratus-ratus punya (adoi!) dan memang terlalu jauh untuk menang tapi aku suka juga nak masuk contest ni.

Kalau ada yang sudi tu bolehlah vote aku kat SINI, bagi comel sikit ranking aku.

18 comments:

Eyrique Ettiqazz. said...

masuk je sbb ini adalah salah satu cara marketing our blog....even kalau kita x promote at least serpihan yg tgk blog kita tu akan lawat jugak....

chaiyok2,mahu undi anda..

Aku Ibu Muda said...

wowweeee...kak liza joinnn...hihii

akak...isnin depan x konpem lg, wani pon tingin nak gi sebenarnya...pape pon nanti wani mesej akak ek.

Liza @ Adzriel AB said...

Eyrique Ettiqazz. : jom EE.. udi awak jugak

Liza @ Adzriel AB said...

Aku Ibu Muda : ha..ha.. nak meriahkan lagi. rasa mcm nak balik kg juga ni.

Aku Ibu Muda said...

huhuu..kak liza...x dpt nk undi pon :( sbb kena login tru FB kan...x dpt la...ofis block...means kalau wani nk join pun x dpt nk register gak la kan :(( huwaaaaa..sedeynya

*nk balik kg + naik cameron...* hihii

sal saari said...

Tahniah kerana memberanikan diri untuk join..
Teratak Kasih belum layak nak masuk..

Muhaimin said...

Saya vote kakkk nantiiii..cam best gak, nak submit gak lah ;p.

Hanis Azla said...

nnt saya vote akak yer.. kat ofis fb kena block.. all the best kak..

Eyrique Ettiqazz. said...

ish x payah undi EE sbb bkn itu sbb EE masuk.Menang itu bukan dicari kerana sedar ini sapa..sbb tula mana ada EE publish kat my blog pasal benda ni..malu sgt2...jauh ke belakang....this is only marketing in this 'world'...baca entri BA,itulah jwpn EE masuk...menang...no...no..no

Liza @ Adzriel AB said...

Aku Ibu Muda : tak pe..esok pun boleh undi..he..he..

Liza @ Adzriel AB said...

sal saari : ehhh... semua boleh join. redah aje.

Liza @ Adzriel AB said...

Muhaimin : jom... kita penuhkan ruang yg ada.

Liza @ Adzriel AB said...

Hanis Azla : TQ hanis... bagi comel sikit ranknya.

Liza @ Adzriel AB said...

Eyrique Ettiqazz. : tenanglah EE... seronok2 je. kita ni kalau nak menang memang jauh sangatlah. dlm mimpi ajelah kot.

Melur Jelita said...

Tahniah Liza jelita..kalau brok ok, akak vote liza jelita ya, insyaALLAH

diana said...

nanti saya undi..
saya tak join la...
hehhhe..

diana said...

edeh kak!!
cemana nak undi ni tak paham pulak saya..
ekekek

ummiross said...

tahniah, insyaAllah ummi vote liza