iklan

Followers

Pages

Monday, 11 April 2011

Rezeki! Ada orang offer nak sponsor!

Jumaat lepas Asterisk Boutique cadangkan aku buat contest untuk kalian yang datang ke blog aku. Wah! Nak sponsor la.... Aku masih lagi dalam mood berfikir nak buat contest apa ye? Lepas tu ingat-ingat lupalah pulak. Dia komen dalam entry aku INI yang menang empat contest blog lain dalam tempoh tiga bulan aku aktif semula menulis dalam blog.

Jangan pelik pulak, Kak Ija tu akulah. Dialah satu-satunya insan yang panggil aku Kak Ija. Kecil-kecil dulu jenuh juga aku mengajarnya panggil Kak Liza tapi pelatnya tak boleh nak ubah. Mak aku pun letih suruh menyebut Kak Liza, bunyinya tetap Kak Ija. Akhirnya adik-beradik lain pun menyebut Kak Ija bila bercerita tentang aku kat tokey Asterisk Boutique ni. Tak pe..pelat-pelat pun masuk U juga. Okeylah tu!



Eh! Kali ni tokey tunjuk muka pulak suruh aku buat contest. Wah! Serius nampaknya! Ha..ha.. untung korangkan sebab ada orang sudi nak bagi hadiah ni. Memang nak buat cuma ingat nak bincang hadiahnya macam mana dan berapa banyak bilangannya. Idea dah ada ni. Jeng..jeng..


Jangan risau Puan Ainul AB, Puan Liza AB akan usahakan apa jenis contest nak buat. Puan Liza AB kena usaha lebih le buat promosi nanti. Puan Ainul AB happy aku pun happy dan korang pun happy. Win-win situation...ecehhh... Insyaallah! Nantikanlah dalam waktu terdekat ni!

p/s : He..he.. bunyi macam bagus je ye! Moga makin murahlah rezeki kau Ainul! Anak-anak akulah paling happy... duit raya lebih mak cu!

12 comments:

K.zoe said...

wahh kak, cam best je siap ade orang nak sponsor hadiah.. hehehe. okayh, saya akan jadik oranag pertama yang join hehehe

Chegu Zubir said...

hebat tu kak..bukan sewnang orng nak sponsor hadiah..hehehhehe

jom baca
Telur Di Malaysia Asli....DIJAMIN...

ummiross said...

Malam ni baru sempat bw, waa ada yang sponsor, best tu, good luck..

GiveAsh said...

nak buat GA kah!! sedia untk menjoinkan diri..hehe

Amiera Hilton said...

buat la kak. mesti best. hehe

ardinihumaira said...

wow bestnya!

Aku Ibu Muda said...

yeahh....ready to join :)

Asterisk Boutique Administrator said...

hehehehehe *(^_^)*

Aaminn... tahun ni makcu & pakcu raya kat Seri Manjung le... turn sane pulak... hehe...

InsyaAllah raya tahun ni, kalau diizinkanNya, asteriskboutique sponsor lagi tudung untuk semua adik beradik & anak2 sedara mcm tahun lepas :-) InsyaAllah...

manueng said...

wow...bertuahnye ada org nak sponsor...hehe...akak buat la contest :)

Sofya said...

sempoi lah dah ada sponsor gitu..

LilyGrynn said...

Contest apa kah itu?

Nak join ler...asyik tertinggal kete api je tiap kali... Penat dok check blog sekerap mungkin bila tak check aje, ada ler pulak contest menjelma..kesian tau kat mak buyung..termegah-megah mengejar kete api!

Axie04 said...

benyer leh wat contest
siap ade sponser lagi tu
huhu