iklan

Followers

Pages

Wednesday, 20 April 2011

Bila lupa mengira usia!

Inilah jadinya bila terlupa mengira usia atau mungkin saja buat-buat lupa. Memang tak 'sweet' lansung bila nenek ingin beraksi seperti orang muda. Bukanlah bermakna yang muda boleh nak buat kat public macam ni.

klik sini... tengok apa nenek ni buat :

12 comments:

Sasa Al-Sharif said...

nak awet muda la tu. hehe

LiFe KaMi said...

ish2 tak senonoh betul nenek ni ..selamat le bukan org Malaysia..

AL-QASSAM said...

Time muda xda peluang nak buat.haish!

cinda said...

heheh singgah dr blog abg ben...nice blog
meh jengah n folow me back k..

Dinas Aldi said...

woh..takutnya tengok..

ummiross said...

Salam Liza, rindu lah, malam ni baru dapt singgah, kena pulak ada tarian gelek hik3x.
Ishh!, malukan dah tua2 buat tarian macam tu kan, apa kata anak cucu...

S..U..D..@..I..S said...

walaupun tua tp hatinya sentiasa muda muda....opss

Liza @ Adzriel AB said...

Sasa Al-Sharif : itu perasan muda.. ha..ha..

Liza @ Adzriel AB said...

LiFe KaMi : kalau org M'sia memang gempak 1 M'sia coz bukan lah budaya kita.

Liza @ Adzriel AB said...

AL-QASSAM : malang sungguhkan..

Liza @ Adzriel AB said...

cinda : TQ dik...i'm coming

Liza @ Adzriel AB said...

Dinas Aldi : ha..ha. mengerikan