iklan

Followers

Pages

Saturday, 9 April 2011

Weekend yang bosan! Tak reti nak jengah?


Blogwalking aku sampai ke blog Pinky Momma. Ada segmen hujung minggu. Menarik!
Ada yang nak join? Klik SINI.. habis pukul 8 malam 10 April 2011 @ Ahad.

Pinky Momma tanya kenapa bosan-bosan ni?

Bosan le bila dua orang anak, Amirul (13) dan Asyikin (11) ikut ayahnya balik kampung. Tinggallah aku dengan Aishah (15), Azri (9) dan Arif (2). Terasa kurang je. Rindu kat ayahnya pun sama. Tak dapat ikut sebab kena ambil report card Aishah tadi. Nak ke mana-mana pun rasa malas aje!

4 comments:

diana said...

ajak anak dara tu pi window shopping le..;p

Puan Kutu said...

ada lg tiga peneman tu..tak la borin sgt.bkn keseorangan...keke

Sasa Al-Sharif said...

sokong idea kak diana. hehe

ummiross said...

Jom hilangkan boring, tengok iklan liza yang dah berjalan kat blog ummi.