iklan

Followers

Pages

Friday, 1 April 2011

Kau memang tercipta untukku

Petang ni rasa nak jiwang sikit. Tengahari tadi tiba-tiba rindu lak kat hubby bila dengar lagu ni. Ingat korang yang hangat bercinta je nak rindu-rindu? Aku dah kahwin lebih 15 tahun pun kena juga pupuk-pupuk cinta biar segar!



Menatap indahnya senyuman diwajahmu
Membuat ku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku

Banyak kata
Yang tak mampu kuungkapkan
Kepada dirimu

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu

4 comments:

Amiera Hilton said...

bahagianyeeee...semoga kekal hendaknye yea :)

Liza @ Adzriel AB said...

Amiera Hilton : Amiiiinnn...

Muhammad Burn said...

smoga cinta kekal abadi, dan rezeki melimpah ruah. hehe... :)

Liza @ Adzriel AB said...

Muhammad Burn : kena rajin follow tips di blog muhammad burn ni!