iklan

Followers

Pages

Monday, 4 April 2011

Akukah yang bengap? Tolong!


Merujuk kepada entry sebelum ini : Kesianlah kat depa yang susah tu!

Aku taiplah seketul-seketul address laman webnya yang panjang berjela dan pelik bunyinya dari panduan JPS yang di telah di print. 3-4 kali try tak dapat gak. Google pun tak boleh nak detect. Aku try pulak web address lain yang ada dalam lampiran sekolah. Baru dapat buka muka depan website je. Terkebil pulak cari kat menu kiri yang tersusun untuk register. Eh! Ada kat kotak kanan la. Aku pun klik! Tengokla hasilnya...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
Hampeh!!!

Dah! Malas aku nak komen!
Nanti keluar pulak ayat-ayat provokasi aku!

7 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Liza

sabar separuh iman


Wassalam

Liza @ Adzriel AB said...

Rozali : Wa'alaikumussalam.. sebab sabarlah ni. tu yg tak nak cakap apa2. takut mengarut nanti.

diana said...

errrrgghhhh!!
nak hentak kepala kat dinding..
hahahah

manueng said...

bagusnye la sistem ni...mentang-mentang la lambat lagi nak start sesi persekolahan tahun depan, boleh pulak jadi macam ni...tp sibuk nak suruh register online...ape la...ish3~

Liza @ Adzriel AB said...

diana : rasa mcm tu dah ni

Liza @ Adzriel AB said...

manueng : entry tu silap.. kemasukan tahun 2013. semua yg register manual dah terbatal.

manueng said...

laaa...dah tu nak kena register smula secara online pulak? mmm... knape dia x key in je detail yg org dah register manual tu? byk keje kot...huhu