iklan

Followers

Pages

Friday, 1 April 2011

Segmen kedua maju setapak!

Agak memberansangkan juga ye segmen kedua aku! Ada 5 orang yang join. Lebih seorang dari segmen pertama. Yang seorang tu pulaklah hantar last minute dan pernah join segmen pertama aku.. manueng! manueng!

Terima kasih sekali lagi pada sudi join segmen kedua aku :

Segmen yang memberi peluang kepada para pembaca turut membaca apakah entry yang sangat bererti buat korang semua. TQ for sharing kepada semua :


Ada sesuatu yang sangat bermakna di entry mereka ini, kerana itu mereka memilihnya!

4 comments:

mamasuri said...

menarik..ada lagi ke segmen tu??

LilyGrynn said...

Alahai, kenapa I asyik terlepas ni? Ingat nak join gak segmen kedua tu tapi aduh, dapat baca ajelah. Sharing is caring dah tertinggal keretapi!

diana said...

lepas ni boleh buat segmen banyak2..
kompem ramai join sebab orang dah tau..;)

Reena said...

tq kak..i like..