iklan

Followers

Pages

Tuesday, 12 April 2011

Jangan pening-pening!

Confused??

Ha...ha.. ada yang pelik dan confuse bila segmen kali ini yakni segmen kelima nak kena terjah blog kak Dinas? Segmen aku atau kak Dinas? Tak pelah..terjah blog Kak Dinas aje. Bukan apa-apa pun.

Aku suka blog kak Dinas, jadi seronok nak share kesukaan aku tu. Manalah tahu ada yang sama macam aku terjatuh cinta pula dengan blog kak Dinas. Esok lusa kalau umur panjang, boleh le kita jengah-jengah blog orang lain pulakkan. Meriah le sikit hidup berjiran dalam blog ni.

Jangan pening-pening! Silalah join kalau sudi. Kita hapy-happy aje...
Ada masa lagi ni. Klik le link bawah ni kalau nak tau detail.

11 comments:

Hanis Azla said...

mmg dah lama terjatuh cinta dgn blog kak dinas tu.. sama mcm blog akak ni jugalah..

Sofya said...

tgh terjah la ni akak

solo molo said...

sekarang sy ngah pening kak...



apa bakat anda ???
> http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

ardinihumaira said...

jum bkenalan ngan kak dinas:)

ummiross said...

Dah terjah, nice blog.

A retarded kitty said...

jom pergi blog kakak sweet ni
kekeke

sekamar rindu said...

salam....

saya pun suka gaya penulisan entri blog kak dinas...

Dinas Aldi said...

okeh, konpem habis satu kotak tisu akak kerjakan ni...terharu sangat! terima kasih semua!

Liza @ Adzriel AB said...

Dinas Aldi : jom kak dinas..kita nangis sama2... nak meleleh ayaq mata dah ni.

diana said...

kak liza ni rajin betul join segmen dan buat segmen.
mesti traffic banyak ni..
kenapa tak mohon iklan innity??

Liza @ Adzriel AB said...

diana : ciput je... sehari adalah 100. innity nak ribu riban. seminggu baru ada seribu lebih sikit je. tak cukup.