iklan

Followers

Pages

Monday, 18 April 2011

Sedapnya nama Dyea Irdina


Hidupan laut yang cantik

Tenangnya jiwa aku bila masuk blog adik ni.. Astaghfirullah! Astaghfirullah! Astaghfirullah! Itu belum lagi aku membaca entrynya. Leka aku membiarkan blognya dengan lagu indah Asma Ul Husna.

Blog Dyea Irdina ni suka melawak... Antara tajuk panas yang buat aku rasa "Ish! Ish! Tersentap sekejap" : Sudah berpisah dengan suami

Sambil aku menaip aku biarkan je blog dia sebab boleh dengar lagu indah tu...

Sabda Rasulullah SAW bermaksud:-
Dari Abu Hurairah ra., beliau berkata: Rasulullah SAW telah bersabda; "Sesungguhnya Allah mempunyai 99 nama, iaitu seratus kurang satu; sesiapa yang menghafal seluruhnya masuklah ia ke syurga"

6 comments:

Daddy Ziyyad said...

betul lah...blog dia bagus..tenang aja rasa..

diana said...

nak tengok jugak lah..:

Dinas Aldi said...

Nak pi tengoklah..

Adamson said...

nak tgk jugak laa...

dyea irdina said...

Terima kasih kak...ish terharu pulak saya...sgt2 terharu....dyea irdina tu adalah nama bakal anak pompuan sy..dah lama simpan tp tak leh guna lg sbb tiap kali bersalin dapat boy je...pepepun TQ sekali lg sbb suka ngan blog sy ...keep in touch...

Puan Kutu said...

unik nama tu..