iklan

Followers

Pages

Thursday, 14 April 2011

Siapalah yang selalu lambat hantar segmen ni?

Ini kali kedua dia lambat hantar entry untuk segmen KELIMA aku.
Tak pe lah, aku maafkan dia. Kenapa special sangat aku maafkan dia?

1. Dia satu-satunya yang tak pernah miss join segmen aku dari 1 hingga 5.
2. Semangat nak join tu aku puji sebab aku boleh rasa ianya datang dari hati yang ikhlas.
3. Dia tak dapat buka blog dia untuk beberapa hari sebab outstation, jadi kalut sikit.
4. Jauh nak terbang datang ke blog aku. Nun dari UK! Konon!..he..he..!
5. Segmen suka-suka je... aku yang buat rules. Tak beri kesan yang merosakkan apa-apa pun.

Soalannya : Siapakah dia?

Insan yang dimaksudkan tu jangan nak jawab pulak! Tentu tau diri sendirikan. Klu baik punya aku bagi tu. Sapa jawab dengan tepat dan pantas aku bagi hadiah RM10 tunai terus masuk bank. Public Bank dan Maybank sahaja. Kalau bank lain aku bagi RM8 je..he..he.. sebab bank caj aku jugakan.

4 comments:

LilyGrynn said...

Hah, nak teka sebab nak dapatkan duit minyak kereta! Keh3x

Si Manueng ke????

Hafzan Sarah said...

adehh lambat plakk..baru je nk jawb manueng jugak

Hafzan Sarah said...

adehh lambat plakk..baru je nk jawb manueng jugak

manueng said...

boleh pulak ade segmen mcm ni kan...ade aje idea kak liza ni...hehe;)