iklan

Followers

Pages

Thursday, 7 April 2011

Antara kita-kita juga ye!

Aku add gadis manis ni di facebook personal aku. Aku nampak nama anak saudara aku 'mutual friend' dengannya. Aku dengan selamba hantar message ke inbox facebooknya. Wah! Inilah jawapannya : http://ekahafizy.blogspot.com/2011/04/kecik-betol-dunia-blog-ni.html

Aku kenal dia dalam blog juga. Antara blog yang pernah dipilih oleh blogger hebat Ben Ashaari dalam entry ini : http://www.benashaari.com/2011/02/header-blog-pilihan-ben-ashaari_16.html. Tapi aku kenal dia sebelum entry Ben ni lagi.

Dia dengan anak aku, Asyikin punya minat pada warna yang sama ;

Moga ada rezeki aku dapat jumpa seorang lagi blogger. Sebelum ni dah jumpa Hanis Azla... comel! Ingatkan anak dara, rupanya anak dah tiga. Gambar dia memang tak akan korang jumpa di blognya.

10 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Liza

moga akan berjumpa dgn bloger seorang lagi tu

Wassalam

Liza @ Adzriel AB said...

Rozali : Aminnn..

ummiross said...

Best kan dapat jumpa geng blogger,jalin silaturrahim

Cik Eka said...

heheh..kecik betol dunia..semoga kita dpt jumpa nnti kak..hehehe

mrs.sabri said...

best kan kalau dpt jumpa antara blogger2 ni..tp yelah masing2 ada yg tinggal jauh..

Suara Kalbu said...

Pecah rahsia kak hanis tu comel hihihihihi...

Nasib baik ada kak liza kasi tahu hihihihi..

Yerla.. Kak Haniz tu sangat misteri wajahnya ...

Suara Kalbu said...

Pecah rahsia kak hanis tu comel hihihihihi...

Nasib baik ada kak liza kasi tahu hihihihi..

Yerla.. Kak Haniz tu sangat misteri wajahnya ...

Sofya said...

teringin gak nak jumpa blogger len.. tapi tak pasti la nak jadi kenyataan

Sasa Al-Sharif said...

biar betul kak hanis azla mcm anak dara. hehe

teruja nak nmpk, sebab apa rakan2 blogger yg aku panggil kakak & abg tu ramai panggil dia kakak jgk. anggapan umur tu mmg besar la

Hanis Azla said...

mmg kecil duni ni kan.. mcm kitalah.. pernah berkerja di tempat yg sama rupanya kan kak..

ha..ha.. comel eh kak.. tp yg pastinya tak lawan akak yg slim tu..