iklan

Followers

Pages

Thursday, 7 April 2011

Anonymous Proxy


Pertama kali aku nampak benda ni ; Anonymous Proxy visit blog aku. Pandai betul depa ni ye! Aku tau benda-benda basic aje. Tak reti nak sorok-sorok IP ni.

8 comments:

ibu qaleesya said...

HEHEHE same la tahu benda depan mata jek.. yang lebih2 tak tau

Fyqa said...

haishh.. mcm ni pon bule.. huhu

Daddy Ziyyad said...

Berahsia betul kan..dah la anon, proxy lagi...:P

Siti Hajar Masri said...

org ni pakar it kot..:)

Fairus Bin Mamat said...

KALAU DAH PAKAR IT MACAM2 LEH BUAT.. SAMALAH KITA, TAU BASIC2 JE..

NahDaTuLIzaH said...

saya pon tau yang basic jek..hehehe

jiwemude said...

budak2 pun bole buat cam tu la..haha..nak blaja sekrg gune youtube je..:)

Sofya said...

kita ni lagi la baru dalam blog nii