iklan

Followers

Pages

Tuesday, 19 April 2011

Nuffnang copy idea



Eh... iklan nuffnang kat sidebar aku ni copy entry aku ke? Biar betul! Entry aku yang ini :

.
.
.
.
.
.
.
Bila aku belek semula rupanya PC aku yang biol. Loading lambat jadi gambarnya dah tak betul agaknya. Suspen je!

3 comments:

diana said...

sayu kak!!
aduhai..
peringatan untuk diri saya yang selalu lalai ni..

Hishyamuddin said...

hahahaha,,,,ingat copy ape la tadi

dyea irdina said...

dah tak kisah dah pasal nufnang...dr dulu tak de bergerak2 amount dlm tu..rasa cam tak ligik je so bio le malas dah nak amik tau