iklan

Followers

Pages

Monday, 4 April 2011

Elehhhh.... dua je??



Oloooorrrrr... shiannya! Aku agak dah! Ini mesti gara-gara panjang sangat esei ni. Kalau broadbandnya lembap memang jenuh le korang nak join segmen ketiga tu.

Tak jadi masalah pun. Seronok aku baca entry diaorang ni walaupun cuma dua orang saja yang menyertainya. Aku harap sudi-sudilah korang jenguk ye! Ambil yang baik sebagai panduan, yang buruk tu jangan ikut.

Wakil peserta segmen dari lelaki
Wakil peserta segmen dari wanita

Ha..ha.. kebetulan aje tu!

4 comments:

mrs.sabri said...

tarikh tutup cepat sangat kot?hehe..diaorang x sempat nak buat karangan la tu..kalau tarikh tutup lambat sikit tentu ramai lagi yg join.. :)

Cik Puan Kembang Semangkuk said...

xsempat nk join segmen... next time saya pun nak join ye kak.. :)

Liza @ Adzriel AB said...

mrs.sabri : mungkinlah agaknya. nanti adjust pulak utk segmen akan datang

Liza @ Adzriel AB said...

Cik Puan Kembang Semangkuk : sukanya akak dengar. dah tentu boleh.