iklan

Followers

Pages

Friday, 29 April 2011

Pakai broadband apa tu bang?


Terjumpa gambar ni di google tadi.
Tersenyum aku sorang-sorang.
Hebat tu! Line ok ke tu bang?
Nampak kusyuk betul!

5 comments:

dyea irdina said...

line pree tu..kita kat melisia je kena langgan unt line..kat luo negara duk dlm public tolet pun dapat excess pree..sbb tu dorng maju ke depan...kita nak maju kena la langgan dulu..tu la kenyantaaanya

padin said...

haha tengah main game tu, takpon tengah baca nota kah3

Daddy Ziyyad said...

dia kat Celcom Territory kot.. :P

Amiera Hilton said...

hahaahahah. dia tgh main Cityville kot tu. xpun tgh update blog. hikhik :P

diana said...

peghhh!!!!
tercabar betul sapa yang tak de lappy tu..
hehehh