iklan

Followers

Pages

Monday, 4 April 2011

Jangan suka masam muka!


Pagi ni aku terperasan bahawa ada persamaan dengan dua blog ni.

1. Blog tajuk Melayu
2. Blog tajuk Inggeris

Kedua-duanya adalah blog yang hebat, ramai vistor tu!!

Oleh kerana itu, kalau nak popular jangan suka masam-masam ye... nanti cepat tua! Tengok gambar baby tu... sejuk je rasa hati ini!!

8 comments:

cik ewun said...

heheh betul sokong bila masam muka muka cepat tua :) kn kn :O ~

kiko bw sini kak smbil click iklan kat sini ^_^

Siti Hajar Masri said...

selalulah senyum..:)

Puan Kutu said...

macam best.tp akk ttop cpt sgt.tgh keja mana smpt nk karang..lg satu kt umah line pun tak ok,ssh nk join segmen akk..hehe..

Hafzan Sarah said...

apa maksud akak masam-masam? menyombong x balas komen ke macamne

Liza @ Adzriel AB said...

cik ewun : patutlah nampak cik ewun nampak ceria aje.

Liza @ Adzriel AB said...

Siti Hajar Masri : mcm profile picture hajarlah.. ha...ha... senyum memanjang.

Liza @ Adzriel AB said...

Puan Kutu : tak pe... itu bukanlah penutup segmen pun. lain kali insyaallah ada lagi.

Liza @ Adzriel AB said...

Hafzan Sarah : ishh... idok le gitu. tak balas komen pun tapi masih balas senyuman dgn baca komen pun orait aje. gadis longleg memang akak tak lupa.