iklan

Followers

Pages

Friday, 29 April 2011

Solat jangan lupa, tiang ugama!

Kalau nak main game pun main le, atau nak mengadap facebook ke atau pun blog kalau tak ada kerja lain yang lagi penting. Tapi jangan lupa masa rehat untuk solatnya.



Tapi kalau solat begini, apa ke jadahnya pulak?

11 comments:

Dekcik said...

klu hidup seribu tahun klu x solat tiada guna nya..

entry terbaru..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kelakar-habis-lah.html

cantekk said...

hahah pejadah
bpe rokaat tu? tahiyat awal plak takde ;-D addoy

ummiross said...

MasyaAllah, biar betul, macam lalok je nampak orang tu kan liza..

Sal Saari said...

mazhab mana yg diikutnya..???
kalu rukun sah solat tak lengkap..mana nak sah solat tu..
wallahualam..hanya Allah Maha Mengetahui..

diana said...

amboi..
lajunya..
nak pi mana tu???
hehheh

Liza @ Adzriel AB said...

Dekcik : betul

Liza @ Adzriel AB said...

cantekk : anak kak liza pun confuse

Liza @ Adzriel AB said...

ummiross : tak nyabor

Liza @ Adzriel AB said...

diana : takut kena tinggal dek komuter

eqbalzack said...

alhamdulillah, saya dah abes exam..lega2...hehe

mas saari said...

Ya Allah, solat apa camni?
tahiyat ke mana, siap lima rakaat lagi tu... adusss!