iklan

Followers

Pages

Monday, 11 April 2011

SEGMEN 5 : Dari Penjuru Ini



Segmen kelima nak meronda ke blog pilihanku iaitu blog Dari Penjuru Ini oleh Dinas Aldi. Aku suka baca entry-entry kak Dinas ni. Tak taulah taste korang macam mana pulakkan.
Apa yang nak dibuat ni? Mudah aje!

1. Copy header Dinas Aldi tu (gambar tepi pantai tu le) letak dalam entry korang.
2. Letak link entry aku ni ni dalam entry korang.
3. Tajuk entry : Dari Penjuru Ini
4. Pergilah ronda-ronda blog kak Dinas tu. Dia tak marah pun!
5. Jumpa tak entry menyentuh hati? Sedih? Gembira? Kelakar? Menarik?
6. Letak link yang korang jumpa tu dalam entry korang.
7. Tinggalkan link entry korang kat ruang komen entry aku ni.

Mudah aje... penerangan aku berbelit-belit ke? Boleh tanya! Jangan risau. Hadiah? Persahabatan yang semakin kukuh antara kita dan tukar-tukar backlink itu yang berbaloi.

Bila tutup? Rabu, 13 April 2011 @ 10.00 pagi.... Silalah join!

9 comments:

Hafriz Mohamad said...

mcm nk join.. hihihi

diana said...

kompius sekejap ..
ni segman sapa?
akak atau dinas ?

maya amir said...

nanti nak ronda2 blog kak dinas laa:)

Aretikz said...

uuh.. jom reronda jom reronda.. segmen menarik lah kak.. hehe..

Entri Lelatest
99 Hari Kisah Klasik Kita : Doa Malam Pertama

Sofya said...

aik?! sapa empunya contest ni.. akak ka cik dinas nii

LilyGrynn said...

Hari-hari try terjah blog ni sebab nak join segmen tapi kan....confusedlah sikit part yang ni..Nak buat apa sebenarnya? Tulis entry tentang blog dinas yang menarik and letak linknya kat entry kita and comment kat sini ke? Eh, eh, eh....sendiri tulis sendiri pun confused nih!

LilyGrynn said...

Alamak mana pegi comment box tadi??

Ulang baliklah ...

First time dapat join teruja sangat jadinya. Terima kasih kerana beri penjelasan yang terperinci. Dah siap assignment..hehehehe... Ini linknya :
http://lilygrynn.com/wp/?p=2056

Dinas Aldi said...

alamak..akak sungguh terharu...terkedu nih..

terima kasih dik Liza..

manueng said...

dah terlambat...tp omputih kata better late than never...hehe =p


http://lensajingga.blogspot.com/2011/04/dari-penjuru-ini.html