iklan

Followers

Pages

Monday, 4 April 2011

Untung blogwalking aku hari ni

Banyak benda menarik bila aku jenguk blog kawan-kawan tengahari ni.

Mula-mula aku pergi blog Diana bila nampak dia up-date tajuk best "Blogger gelojoh jangan sampai nampak bodoh". Blog aku pun selalu kena gak camtu. Sedihnya bila yang buat camtu antara blog yang kita selalu jenguk dan ada dalam blog list. Aiiih! Aku merajuk ke? Tak baik... entah dia ada hal kot, tu yang kalut sangat. Bacalah kalau nak tau!

Ternampak Yana pun bagi komen. Itu pentingnya bagi komen kat blog orang lain. Ini kalau nak orang nampak blog kitalah. Kalau tak ignore je kata-kata aku tentang penting komen kat blog orang tu. Teringat si dara yang sedang darah manis ni, lansung aku jenguk blog dia. Wah! Penemuan yang best. Maklumlah aku ni memang suka cari tempat-tempat makan yang tradisional tapi harganya murah dan sedap. Kena try ni.. jom tengok kat mana?? "Oh lunch hari ni sungguh heaven"

Nur pun bagi tajuk menarik juga. Bagai dipukau aku pun klik blog dia kat blog list aku. Nur memang suka pukau orang. Tak tau mana dia belajar. Inilah entrynya yang memukau aku : "Nak tahu sumber traffik ALL IN ONE?". Mestilah nakkkk!

12 comments:

Amiera Hilton said...

nampak tak blog miera? hehe :P

Liza @ Adzriel AB said...

Amiera Hilton : Nampak kalau miera tinggal komen.. he..he..

Ujang9897 said...

yana tu mkn kuat..badan keping..=)

Liza @ Adzriel AB said...

Ujang9897 : tak pe sementara sekeping. nnt kalau dah gumuk... ujanglah punyer pasal.

diana said...

saya rasa 'dia' sekarang agak kurang pokes pada blog..
'dia' sibuk katanye..
tu yang komen asal dan je...

Liza @ Adzriel AB said...

diana : he..he... tersenyum baca komen diana. kita je le yg paham ye..

YanaMIB said...

haha bagus tol akak ni..bw dari komen org jek..hehe..tpt tu mmg best kak..tp klu gi lmbt sgt ramai org yg beratur..tadi pn sy dtg kul 11 lbh..sempt la nk booking ikan bakar 2 ekor =P

Liza @ Adzriel AB said...

YanaMIB : yana ada aura.. he.. he.. amboi! awalnya.

ummiross said...

singgah jugak jenguk liza petang2 hari ni, selalu baca N3 sebab seronok mendengar pelbagai pendapat, pandangan dan idea dari blogger lain, kadang ummi sendiri kering idea, asyik nampak kain je hehe...

Liza @ Adzriel AB said...

ummiross : tak pe.. bukan nampak di sebalik kain *(^_^)*

Sofya said...

ala..hari ni baru buka blog semula...

Liza @ Adzriel AB said...

Sofya : oklah tu. kenapa sofya?