iklan

Followers

Pages

Friday, 1 April 2011

Diana! Hati aku tersentuh!


Patutlah awet muda Puan Diana kita ni.... senyum-senyum aje selalu! Blog yang sangat familiar dimata aku ini turut join segmen kedua aku. I like! Yang! Mana gambar Pooh yang comel kat header tu dulu? Eh! Ada ke?? Ingat-ingat lupa pulak ni.

Terima kasih sangat kerana share story yang sangat sweet tapi ada pengajaran terselit di situ. Pada teman-teman jangan hanya membaca tentang lucunya sahaja tetapi ada sesuatu yang Puan Diana kita nak sampaikan juga untuk kita nilaikan. Sangat bermakna!

Rugi kalau korang tak baca apakah entry kesukaannya :

2 comments:

Hanis Azla said...

seronok baca kisah feveret org kan kak.. baguslah segmen ni..

diana said...

gambo pooh tu dah hilang dah..
hehhehe..
tengah pikir2 nak buat header baru ni..