iklan

Followers

Pages

Friday, 1 April 2011

SEGMEN 2 : ENTRY INILAH YANG PALING AKU SUKA

Masa lunch dengan Aishah di Cempaka Food Court, Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi tadi sempat pulak aku berangan nak buat segmen kedua. Segmen pertama ada sambutan walau pun 4 orang je tapi aku tetap happy.

Ada tak sesiapa yang sudi nak join ni?

Silalah, ini syarat-syarat sahnya :

1. Letak header aku ni di entry korang dan linkkan ke entry ini.

2. Buat entry dengan tajuk : "ENTRY INILAH YANG PALING AKU SUKA"

3. Pilih satu saja entry yang paling korang suka dari blog korang sendiri.

4. Letakkan link entry yang dipilih tu dalam entry untuk segmen ini.

5. Share link entry untuk segmen ini dalam ruang komen di entry aku ni.

Bahasa aku berbelit-belit ke? Ada yang tak faham, boleh tanya!

Aku pun nak tau juga apakah entry yang paling korang suka dan bermakna buat korang. Kawan-kawan lain begitu juga. Sudah tentu link entry korang tu aku akan share untuk semua nanti.

Bila tutup? 1 April 2011, pukul 9.00 pagi... Entry ni aku buat sticky post!

p/s : Pada yang Muslim, harap korang tak sambut April Fool ye!

17 comments:

Sal Saari said...

InsyaAllah kalau sempat..nak gak join

Puan Kutu said...

klu sepat Insyaallah nk join jugak..tgok ada kelajuan beruk belaan dulu ekk kak.hehe..

Hanis Azla said...

esok tarikh tutup yer kak.. InsyaAllah, saya cuba setelkan utk support akak..

Meera Aziz said...

segmen ni ada hadiah ke aunty? heheh

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. dapat join.. Ini linknya kak.. http://hanisazla.blogspot.com/2011/03/entry-inilah-yang-paling-aku-suka.html

Citarasa Rinduan said...

selmat malam.....
liza, memang problemlah..nak bubuh link awak dalam bloglist ayu pun ada masalah..

PS: terigi nak join tapi ayu sibuk di kedai

diana said...

kenapa sekejap sanagt??huhu..
saya nak join..

diana said...

dah siap..:)

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/03/entry-inilah-yang-paling-aku-suka.html

Reena said...

ok..sy da joing..
http://cintareena.blogspot.com/2011/03/entry-inilah-yang-paling-aku-suka.html

Aku Ibu Muda said...

ala kak liza...terlewat tengok....huhhu..

btw, singgah la blog wani..tgok kejutan utk mu :)

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

alar...baru nak join ..

tengok2.. jam dah pukul 9.30.. huhu

lambat setengah jam la kak ^__^

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

ok dah siap!!!!

http://serikandiumar93.blogspot.com/2011/04/segmen-2-entry-inilah-yang-paling-aku.html

^_____^

p@kcikLie / mamadiana said...

bole join ni..cm sempoi je...salam kenal dulu..he he.

manueng said...

nak join jugak~ ;)

http://lensajingga.blogspot.com/2011/04/entry-inilah-yang-paling-aku-suka.html

Muhammad Burn said...

aik, sy bru tau... kalo tak bleh je join...

Sofya said...

dah tak sempat nak join... len kali lah yerk..

sha said...

ala, tak sempat nk join..

lain kali akak buat la promosi sikit, berBW dri blog ke blog..